Çertifikata e përsosmërisë në biznes

Të jesh mbajtës i çertifikatës së përsosmërisë në biznes është një nga shpërblimet e rralla me të cilat kompanitë u provojnë partnerëve të tyre potencialë se ajo është një kompani e përgjegjëshme dhe e menaxhuar në mënyrë profesionale me të cilën ia vlen të bashkëpunosh.

Sot është e vështirë të gjesh një partner të besueshëm!!!

Mbajtësit e çertifikatës së përsosmërisë në biznes janë më pak se 1% të kompanive në Shqipëri.

Çertifikata e përsosmërisë në biznes llogaritet në bazë të 18 parametrave të efikasitetit dhe të likuiditetit (raporti financiar), statusit të aftësisë paguese, bllokimit të aseteve dhe proceseve gjyqësore.

Të jeni të informuar!

Regjistrohuni në faqen tonë të postës elektronike në mënyrë për të marrë njoftime të menjëhershme mbi të rejat e kompanisë sonë!