Shërbimet tona

Home / Shërbimet tona

Shërbimet e konsulencës nënkuptojnë një akses të posaçëm dhe gjithpërfshirës në zgjidhjen e problemeve të klientit. Pikënisja e kompanisë Solvent Rating shpk është të kuptojmë qëllimet e biznesit dhe mjedisin në të cilin punon.

Për të zgjidhur problemin e krijuar, ose për të gjetur zgjidhjen më të mirë për klientin, është e nevojshme të bëhet një studim i hollësishëm i rastit dhe analiza e shkakut të problemit, dhe në bazë të përfundimeve, përvojës dhe mundësive reale, ne gjejmë zgjidhjet më të mira për klientët tanë.

Duke përdorur shërbimet tona të konsulencës, do të rrisni efektivitetin e proceseve tuaja të biznesit duke zbatuar idetë më inovative në këtë fushë. Menaxherët tanë me përvojë të konsiderueshme analizojnë procedurat tuaja aktuale dhe ofrojnë zgjidhjet më të mira. Pikënisja jonë është kuptimi i qëllimeve të kompanisë suaj dhe të mjedisit në të cilin ajo punon.

Ne ju ofrojmë këshilla të dobishme, suksesi i të cilëve matet me rezultatet e ardhshme të biznesit tuaj.

Për ne çdo rast është unik, dhe nuk ka zgjidhje që mund të aplikohet për gjithçka dhe për të gjithë. Ne u ofrojmë shërbim të plotë personave juridikë në uljen e rreziqeve të biznesit ndaj të cilëve ata janë të ekspozuar, duke filluar nga identifikimi i profilit të rrezikut të kompanisë së tyre nëpërmjet krijimit të propozimit të zgjidhjes dhe deri tek realizimi i tij.

Boniteti
Boniteti.al
Boniteti.al

Një bazë unike e të dhënave publike rreth të gjithë bizneseve nga Shqipëria.

Ky portal ju mundëson të kërkoni klientë potencialë, t'i monitoroni aftësitë e tyre...

Mëso më shumë
Monitoring
Monitoring
Monitorimi

Gjithçka që ka rëndësi në biznes është informacioni i duhur në kohën e duhur. Monitorimi ju informon çdo ditë për ndryshimet e rëndësishme në kompanitë e përzgjedhura.

Mëso më shumë
Boniteti
Sertifikati
Çertifikatë.p.i

Të jesh mbajtës i çertifikatës së përsosmërisë në biznes është një nga shpërblimet e rralla me të cilat kompanitë u provojnë partnerëve të tyre potencialë se ajo është një kompani e përgjegjëshme dhe e menaxhuar në mënyrë profesionale me të cilën ia vlen të bashkëpunosh.

Mëso më shumë
API
Boniteti.me
API
(Web Services)

Në fushën e teknologjisë informative, aplikimi i programitmit ndërveprues vizual (application programming interface API) është një përmbledhje përcaktimesh, protokollesh dhe mjetesh për zhvillimin e programeve të kompjutereave dhe të aplikacioneve të tyre.

Mëso më shumë

Të jeni të informuar!

Regjistrohuni në faqen tonë të postës elektronike në mënyrë për të marrë njoftime të menjëhershme mbi të rejat e kompanisë sonë!